BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin

185,00

Saatavana eri värisinä

Lisää ostoskoriin

Osasto:

Evolva-sarja on ollut jo yli 10 vuoden ajan useiden perheiden suosikki. Sarjan uusin tulokas, Evolva 123 SL SICT ei pelkästään näytä tyylikäältä, vaan on myös entistä turvallisempi.
Optimaalinen sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT) takaa sen, että onnettomuuden sattuessa vahingoittava törmäysenergia heikkenee huomattavasti. Pehmeävartisilla ISOFIT SL (Soft Latch) -kiinnikeillä istuimen kiinnittäminen autosi Isofix-kiinnikkeisiin käy helposti.
Lapsesi matkustusmukavuudesta huolehtivat pehmeä pääntuki ja pehmustetut valjaat. Tämä kaikki tarkoittaa turvallisuutta ja mukavuutta usean vuoden ajaksi.

Turvaistuin kasvaa lapsesi mukana, se soveltuu 9-36 kiloisille lapsille.
Turvakaukalon jälkeen tarvitset siis vain tämän yhden turvaistuimen. Lapsesi kasvaessa voit vaihtaa istuimen omat valjaat (18 kg saakka) auton 3-pisteturvavöihin (36 kg saakka).

Usein eteen tuleva tilanne: Vuosien saatossa autoa vaihdetaan tai istuinta käytetään useissa eri autoissa. Tämä ei ole mikään ongelma Evolva 123 SL SICT -turvaistuimen kanssa.
Se on nimittäin helppo asentaa useimpiin autoihin, joko Isofix-kiinnityksellä ja auton 3-pisteturvavöillä tai pelkästään auton omalla 3-pisteturvavyöllä. Molemmat kiinnitysmahdollisuudet tarjoavat sinulle joustavuutta ja turvallisuutta ajomatkalle.