ReimaGO-aktiivisuussensori

39,95

Lisää liikunnan iloa ReimaGO-aktiivisuusrannekkeella! Ranneke myydään erikseen. Sensorin toiminta edellyttää ReimaGO-sovelluksen.

Reima.fi

Kauppaan >>

Osasto:

Lisää liikunnan iloa ReimaGO-aktiivisuusrannekkeella! Ranneke myydään erikseen. Sensorin toiminta edellyttää ReimaGO-sovelluksen.

ReimaGO tuo uuden ulottuvuuden lasten liikkumiseen ja auttaa vanhempia tietämään, paljonko lapset oikeasti liikkuvat. Se on helppo käyttää, hauska ja kannustava – ja erityisesti lapsille suunniteltu! ReimaGO on Suunnon Movesense-teknologiaan perustuva aktiivisuussensori, joka mittaa lapsen fyysistä aktiivisuutta sekä askelia päivän aikana. Liikunta- ja aktiivisuussuoritukset tallennetaan inspiroivaan ja helppokäyttöiseen sovellukseen, joka toimii älypuhelimella ja tabletilla. Lapsen pisteet muuttuvat Goey-pelihahmon energiaksi ja lapset voivat sovelluksessa kulkea ristiin rastiin ympäri maapalloa, läpi hauskojen mielikuvitusmaailmojen, kaupunkien vilinästä trooppiseen viidakkoon. Vanhemmat voivat omassa osiossaan asettaa palkintoja lapsille aktiivisuuteen perustuen. ReimaGO-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi AppStoresta tai GooglePlaysta. Sovellus toimii iPhonessa tai iPadissa (iOS 9 tai uudempi) sekä Androidilla (Android 6.0. tai uudempi). Sensorin lukeminen edellyttää, että laitteessasi on Bluetooth Smart -ominaisuus. Sovellus on saatavilla englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. Osta myös ReimaGO-ranneke tästä. Ranneke pitää sensorin mukana leikkiessä, uidessa ja ulkoillessa! UUTTA: Vanhemmat ja perheen vanhemmat junioritkin voivat olla osana ReimaGO-kokemusta. Liitä Google Fit tai Apple Health -sovellus omaan ReimaGO-profiiliisi ja saat puhelimesi laskemat askeleet näkyviin ReimaGOssa. Perheenä voitte liikkua yhdessä ja osallistua sovelluksen haasteisiin sekä luoda omia liikuntahaasteita!